Transport Maertens logo

Transport Maertens

VOOR AL UW TRANSPORT

LEES MEER

Distributiedienst

PALLETTEN

Voor grotere leveringen brengen we de colli’s samen op palletten, die we de weg op sturen in trucks met oplegger. Dagelijks zijn onze vrachtwagens onderweg naar onze klanten in heel West-Europa. Daaronder bevinden zich grote bedrijven, kmo’s, particulieren en winkels. Wij leveren bovendien tot op de werf.

Onze chauffeurs houden zich strikt aan een nauwgezet uitgewerkt schema om de ladingen perfect volgens afspraak af te leveren. Daarbij houden wij rekening met de urgentie van de levering en komen zoveel als enigszins mogelijk tegemoet aan uw wensen.

Praktisch:

  • Onze voornaamste focus ligt op leveringen tot 2.000kg in de vorm van colli of pallet. Onze kleine vrachtwagens kunnen echter een lading aan tot maximum 5.000kg (8 pallets). Deze hebben een laadbrug en kunnen door hun beperkte omvang ook langs kleine straatjes en lage doorgangen. Onze distributievrachtwagens doen onze grootste leveringen, met een maximum laadvermogen van 4.500 tot 16.000kg (18 tot 22 pallets).
  • Wij vervoeren ADR-goederen tot 1.000kg per verpakking, van volgende klassen: 2, 3, 6.1, 6.2, 8 en 9.
  • Al onze tarieven zijn beschikbaar op aanvraag.
  • Onze levertermijnen bedragen 24u voor België en Luxemburg, 48u voor Nederland, 72u voor Duitsland en Frankrijk.
  • Wij verzorgen geen spoedleveringen, maar een snellere levering dan standaard is mogelijk met een specifieke prijsofferte op aanvraag.
Transport Maertens